Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Nakládání a marinády > Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?

Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?


host - xxx.xxx.32.97 (?)
13.7.2017 9:43, počet návštěv: 4572
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobry den ja nalozit krkovicku v celku ktera ma kilo a jak ji upect aby byla stavnata.Nevi si rady porad ji ma tuhou a vysusenou.Predem dekuji za radu

Připojit reakci   
Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka
   

Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?


host - xxx.xxx.32.97 (?)
13.7.2017 9:54
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

5 min a 26 nastev a nikdo neni schopen odpovedet a tady maj bet kulinari

Připojit reakci
      

Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?


host - xxx.xxx.48.194 (?)
13.7.2017 14:48
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, to je těžká rada... Já nakládám krkovici do směsi oleje, bylin (které nasbírám na zahradě - tymián, bazalku, šalvěj, rozmarýn, prostě podle nálady). No a pak jí dám klasicky péct do trouby, samozřejmě podliji a občas šťávou během pečení i poliji. Také občas pokladu navrch slaninu, maso má pak jinou chuť a není tak oschlé na povrchu. Do pekáče přidávám na čtvrtky nakrájenou cibuli, brambory, mrkvičku, prostě podle toho co momentálně chci podávat. Vynikající je také na naložení směs oleje, horčice a česneku.Krkovici mám vždy skvělou, šťavnatou. Marcela

Připojit reakci
         

Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?


host - xxx.xxx.9.135 (?)
14.7.2017 14:57
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Krkovice je šťavnatá vždy, není, jen když ji peče úplný kopyto. Proto je to tak oblíbené a tím i relativně drahé maso.

Připojit reakci
      

Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?


host - xxx.xxx.248.116 (?)
13.7.2017 23:01
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Každé maso, které má být šťavnaté, se při úpravě nejprve musí nechat na tuku opéct na povrchu ("zatáhnout") a až pak podlít a péct - tak zůstane šťáva uvnitř. Platí to jak pro maso pečené v troubě, tak pro maso, které potom dusíme pod pokličkou na kastrolu. Při otáčení do masa nepícháme, aby šťáva z masa nevytekla ven.            Lída

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Domácí šunka hlaďoučká jako od řezníka11.3.20191105
Domácí šunka7925.1.2018190767
Jak naložit maso na uzení19615.1.2018636701
Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?515.7.20174573
Nakládání masa - problém4117.11.201655722
Jak naložit nutrii na uzení?626.10.201618407
Jak naložit kuře na uzení414.4.201332945
Klobásová směs213.6.201210416
Chuť uzeného masa, tak trochu jinak28.11.20109616
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů