Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Nakládání a marinády > Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?

Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?


host - xxx.xxx.32.97 (?)
13.7.2017 9:43, počet návštěv: 3405
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobry den ja nalozit krkovicku v celku ktera ma kilo a jak ji upect aby byla stavnata.Nevi si rady porad ji ma tuhou a vysusenou.Predem dekuji za radu

Připojit reakci   
Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka
   

Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?


host - xxx.xxx.32.97 (?)
13.7.2017 9:54
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

5 min a 26 nastev a nikdo neni schopen odpovedet a tady maj bet kulinari

Připojit reakci
      

Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?


host - xxx.xxx.48.194 (?)
13.7.2017 14:48
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, to je těžká rada... Já nakládám krkovici do směsi oleje, bylin (které nasbírám na zahradě - tymián, bazalku, šalvěj, rozmarýn, prostě podle nálady). No a pak jí dám klasicky péct do trouby, samozřejmě podliji a občas šťávou během pečení i poliji. Také občas pokladu navrch slaninu, maso má pak jinou chuť a není tak oschlé na povrchu. Do pekáče přidávám na čtvrtky nakrájenou cibuli, brambory, mrkvičku, prostě podle toho co momentálně chci podávat. Vynikající je také na naložení směs oleje, horčice a česneku.Krkovici mám vždy skvělou, šťavnatou. Marcela

Připojit reakci
         

Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?


host - xxx.xxx.9.135 (?)
14.7.2017 14:57
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Krkovice je šťavnatá vždy, není, jen když ji peče úplný kopyto. Proto je to tak oblíbené a tím i relativně drahé maso.

Připojit reakci
      

Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?


host - xxx.xxx.248.116 (?)
13.7.2017 23:01
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Každé maso, které má být šťavnaté, se při úpravě nejprve musí nechat na tuku opéct na povrchu ("zatáhnout") a až pak podlít a péct - tak zůstane šťáva uvnitř. Platí to jak pro maso pečené v troubě, tak pro maso, které potom dusíme pod pokličkou na kastrolu. Při otáčení do masa nepícháme, aby šťáva z masa nevytekla ven.            Lída

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Domácí šunka7925.1.2018177969
Jak naložit maso na uzení19615.1.2018598648
Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?515.7.20173406
Nakládání masa - problém4117.11.201654284
Jak naložit nutrii na uzení?626.10.201617150
Jak naložit kuře na uzení414.4.201331053
Klobásová směs213.6.20129767
Chuť uzeného masa, tak trochu jinak28.11.20109057
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů