Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Nakládání a marinády > Domácí šunka hlaďoučká jako od řezníka

Domácí šunka hlaďoučká jako od řezníka


host - xxx.xxx.75.106 (?)
1.3.2019 6:52, počet návštěv: 278
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Domácí šunku umí dnes už kde kdo chutnou vyrobyt, ake nebývá tak hlaďoučká, bez děr a dírek jako z obchodu. Dá se proto něco udělat? Míchat maso jen bez rozmělněné části, míchat ručně nebo v robotu? Řádné vytlačení vzduchu je samozřejmostí. Často se objevují droboučké dírky mezi spojenými kousky masa. Čím to je?

Připojit reakci   
Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Domácí šunka hlaďoučká jako od řezníka11.3.2019279
Domácí šunka7925.1.2018186433
Jak naložit maso na uzení19615.1.2018624189
Jak naložit krkovičku v celku a jak ji upéct?515.7.20174139
Nakládání masa - problém4117.11.201655243
Jak naložit nutrii na uzení?626.10.201617971
Jak naložit kuře na uzení414.4.201332282
Klobásová směs213.6.201210170
Chuť uzeného masa, tak trochu jinak28.11.20109425
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů