Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Mléko a sýry > Výroba domácího sýra

Výroba domácího sýra


vyslouzil (569) - xxx.xxx.236.1 (?)
29.5.2017 8:35

Určitě šlo, ale to už máte lepší koupit si rovnou ten sýr.

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka
   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4   
               

Výroba domácího sýra


vyslouzil (569) - xxx.xxx.236.1 (?)
29.5.2017 8:35, počet návštěv: 28613
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Určitě šlo, ale to už máte lepší koupit si rovnou ten sýr.

Připojit reakci   
            

Výroba domácího sýra


host - xxx.xxx.168.198 (?)
19.11.2018 10:46
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

A máte někdo zkušenost s fermentorem kuvings? Docela mě zaujal a líbí se mi, že zvládá nejen sýr.

Připojit reakci
               

Výroba domácího sýra


vyslouzil (569) - xxx.xxx.92.238 (?)
22.11.2018 9:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Je to něco jiného než předražený jogurtovač?

Připojit reakci
                  

Výroba domácího sýra


host - xxx.xxx.250.122 (?)
22.11.2018 12:30
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

cheeky objem nadoby 2 litry. To bysme se ufermentovali. Bereme pokazde 15 litru mlika a delame po staru rucne syr i jogurty.

Jogurty "fermentujeme" v troube na 40°C.

Připojit reakci
      

Výroba domácího sýra


host - xxx.xxx.93.218 (?)
19.9.2012 13:14
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Díky za recept. Ze čtyř litrů mléka jsem měl 850 gramů sýra. Teď budu zkoušet laborovat s ochucením, protože i když jsem tam dal soli dost, není to ani poznat.

Připojit reakci
         

Výroba domácího sýra


host - xxx.xxx.168.46 (?)
26.9.2016 16:14
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

a máte doma někdo fermentor? právě nad ním uvažuju, že by usnadnil práci. Našla jsem teď moc pěkný fermentor kuvings. Má někdo?

Připojit reakci
            

Výroba domácího sýra


host - xxx.xxx.250.122 (?)
21.9.2017 9:43
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pro inspiraci, 30 litru neodstredeneho kravskeho mleka padlo na 6 kg syra. Vsimnete si ty luxusni zluty barvicky. Ono totiz poctive mliko neni bile, poctive mliko do kafe znamena mastny voka jak v polivce. Kam se na tento domaci syr hrabe jakykoliv uzeny, to muzu garantovat

Obrázky:

Připojit reakci
1, 2, 3, 4   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Výroba domácího sýra3722.11.2018132626
Mlékomat a podobně817.8.201412422
Brynza, ovčí sýr, korbáčky1920.4.201434961
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů