Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 2471
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jak uchovávat klobásy?3520.5.201651024
Gril na cele pulky228.4.2016749
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny1224.4.201612417
Nakládání a vakuování masa na uzení3518.4.201621566
Uzení domácích klobás13412.4.2016259473
Maso jíž ze začátku černé147.4.20169296
Udírna4415.3.201663158
Generátor kouře311.3.20162472
A až Z o uzení16026.2.2016279236
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016196742
Uzení kolen410.1.20164724
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20165728
Uzení ryb78.12.201519328
Izolace do plechové udírny 523.11.20157206
Dmácí uzený sýr3816.11.2015137980
Lovecký a Turistický salám2816.11.201557076
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201559855
Prenosna udirna?35.11.20154245
Cena domácích uzenin319.10.20153328
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20152579
Kyselost po uzení1030.9.20159644
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.20159833
Uzení masa1731.3.201555359
První klobásky2029.3.201540242
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152398
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201519529
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156023
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201510417
Fuet138.1.201516351
Uzení - maso z mrazáku410.10.201419754
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201463499
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201445233
Uzený kapr2815.8.201475039
Dřevo na uzení65.5.201411767
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201468038
Špek1018.1.201422041
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201426826
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201325584
Uzení králíka614.6.201318027
Balkanský sýr46.5.20139550
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů