Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 3336
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzení domácích klobás13530.7.2016273656
Nakládání a vakuování masa na uzení3527.7.201626314
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201610968
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny1324.7.201614443
Jake drevo623.7.20161018
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201656181
Gril na cele pulky228.4.20161339
Udírna4415.3.201668549
Generátor kouře311.3.20163337
A až Z o uzení16026.2.2016293742
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016204453
Uzení kolen410.1.20165463
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20167504
Uzení ryb78.12.201520683
Izolace do plechové udírny 523.11.20158028
Dmácí uzený sýr3816.11.2015144325
Lovecký a Turistický salám2816.11.201559846
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201563047
Prenosna udirna?35.11.20155015
Cena domácích uzenin319.10.20153960
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153050
Kyselost po uzení1030.9.201510712
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201510692
Uzení masa1731.3.201557369
První klobásky2029.3.201541948
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152703
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201520554
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156525
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201511308
Fuet138.1.201517991
Uzení - maso z mrazáku410.10.201420546
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201467018
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201446608
Uzený kapr2815.8.201479176
Dřevo na uzení65.5.201412713
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201472085
Špek1018.1.201423361
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201428518
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201326917
Uzení králíka614.6.201319025
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů