Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 3975
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?1529.9.201628261
Uzení domácích klobás13629.9.2016286117
Nakládání a vakuování masa na uzení3923.9.201631515
Praglanda do masa nebo ne?337.9.201669233
Poličky do udírny126.8.2016297
Lovecký a Turistický salám2923.8.201662830
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny149.8.201616625
Jake drevo86.8.20162338
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201612483
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201659845
Gril na cele pulky228.4.20161788
Udírna4415.3.201673072
Generátor kouře311.3.20163976
A až Z o uzení16026.2.2016304351
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016211039
Uzení kolen410.1.20166102
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20169160
Uzení ryb78.12.201521951
Izolace do plechové udírny 523.11.20158796
Dmácí uzený sýr3816.11.2015149521
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201565787
Prenosna udirna?35.11.20155544
Cena domácích uzenin319.10.20154500
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153442
Kyselost po uzení1030.9.201511658
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201511435
Uzení masa1731.3.201559551
První klobásky2029.3.201543569
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152957
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201521544
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156979
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201512127
Fuet138.1.201519500
Uzení - maso z mrazáku410.10.201421260
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201469933
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201447876
Uzený kapr2815.8.201482837
Dřevo na uzení65.5.201413627
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201475645
Špek1018.1.201424645
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů