Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 3653
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Praglanda do masa nebo ne?2029.8.201666426
Poličky do udírny126.8.201682
Lovecký a Turistický salám2923.8.201661247
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny149.8.201615699
Jake drevo86.8.20161805
Uzení domácích klobás13530.7.2016280135
Nakládání a vakuování masa na uzení3527.7.201628594
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201611745
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201658024
Gril na cele pulky228.4.20161575
Udírna4415.3.201670790
Generátor kouře311.3.20163654
A až Z o uzení16026.2.2016298878
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016207541
Uzení kolen410.1.20165780
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20168336
Uzení ryb78.12.201521345
Izolace do plechové udírny 523.11.20158430
Dmácí uzený sýr3816.11.2015146846
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201564428
Prenosna udirna?35.11.20155288
Cena domácích uzenin319.10.20154212
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153235
Kyselost po uzení1030.9.201511173
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201511044
Uzení masa1731.3.201558337
První klobásky2029.3.201542763
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152819
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201521050
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156740
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201511670
Fuet138.1.201518713
Uzení - maso z mrazáku410.10.201420889
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201468448
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201447241
Uzený kapr2815.8.201480950
Dřevo na uzení65.5.201413093
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201473880
Špek1018.1.201423955
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201429370
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů