Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 2935
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201654045
Gril na cele pulky228.4.20161056
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny1224.4.201613515
Nakládání a vakuování masa na uzení3518.4.201623856
Uzení domácích klobás13412.4.2016267336
Maso jíž ze začátku černé147.4.201610204
Udírna4415.3.201666077
Generátor kouře311.3.20162936
A až Z o uzení16026.2.2016287113
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016200992
Uzení kolen410.1.20165125
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20166713
Uzení ryb78.12.201520116
Izolace do plechové udírny 523.11.20157690
Dmácí uzený sýr3816.11.2015141378
Lovecký a Turistický salám2816.11.201558600
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201561437
Prenosna udirna?35.11.20154651
Cena domácích uzenin319.10.20153690
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20152846
Kyselost po uzení1030.9.201510231
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201510327
Uzení masa1731.3.201556391
První klobásky2029.3.201541150
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152580
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201520060
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156311
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201510932
Fuet138.1.201517285
Uzení - maso z mrazáku410.10.201420185
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201465526
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201446021
Uzený kapr2815.8.201477265
Dřevo na uzení65.5.201412307
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201470307
Špek1018.1.201422769
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201427747
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201326319
Uzení králíka614.6.201318622
Balkanský sýr46.5.20139824
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů