Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 5141
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
         

Generátor kouře


host - xxx.xxx.208.140 (?)
24.11.2016 15:44
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

DObrý den.

Marně hledám plánek na genertor kouře. Podařilo se Vám nějaký sehnat?

Měl bych také zájem. Napište prosím na

dalkar2008@centrum.cz

Děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzeni bucek242.12.20161775
Nakládání a vakuování masa na uzení401.12.201639546
Dymbox825.11.2016682
Generátor kouře424.11.20165142
První klobásky3922.11.201647611
Fuet1621.11.201622212
Udírna4818.11.201679592
Domácí klobásy629.11.2016186244
Dmácí uzený sýr4023.10.2016157614
Jake drevo96.10.20164281
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?211.10.201631967
Uzení domácích klobás13629.9.2016303756
Praglanda do masa nebo ne?337.9.201674607
Poličky do udírny126.8.2016778
Lovecký a Turistický salám2923.8.201666728
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny149.8.201618897
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201614705
Jak uchovávat klobásy?3427.6.201664565
Gril na cele pulky228.4.20162213
A až Z o uzení16026.2.2016319565
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016219506
Uzení kolen410.1.20166815
Jiný odstím ve středu masa 145.1.201611069
Uzení ryb78.12.201523335
Izolace do plechové udírny 523.11.20159727
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201568827
Prenosna udirna?35.11.20156159
Cena domácích uzenin319.10.20155316
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153945
Kyselost po uzení1030.9.201512879
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201512597
Uzení masa1731.3.201564393
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20153293
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201522872
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20157679
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201513058
Uzení - maso z mrazáku410.10.201422340
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201473656
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201449519
Uzený kapr2815.8.201487190
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů