Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 3617
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Lovecký a Turistický salám2923.8.201660912
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny149.8.201615540
Jake drevo86.8.20161720
Uzení domácích klobás13530.7.2016279256
Nakládání a vakuování masa na uzení3527.7.201628301
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201611626
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201657779
Gril na cele pulky228.4.20161540
Udírna4415.3.201670367
Generátor kouře311.3.20163618
A až Z o uzení16026.2.2016298195
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016207061
Uzení kolen410.1.20165740
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20168214
Uzení ryb78.12.201521254
Izolace do plechové udírny 523.11.20158369
Dmácí uzený sýr3816.11.2015146437
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201564222
Prenosna udirna?35.11.20155248
Cena domácích uzenin319.10.20154168
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153208
Kyselost po uzení1030.9.201511113
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201510999
Uzení masa1731.3.201558191
První klobásky2029.3.201542641
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152799
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201520991
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156704
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201511611
Fuet138.1.201518594
Uzení - maso z mrazáku410.10.201420836
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201468227
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201447150
Uzený kapr2815.8.201480677
Dřevo na uzení65.5.201413036
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201473600
Špek1018.1.201423850
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201429249
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201327429
Uzení králíka614.6.201319386
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů