Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 2927
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201653971
Gril na cele pulky228.4.20161055
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny1224.4.201613497
Nakládání a vakuování masa na uzení3518.4.201623793
Uzení domácích klobás13412.4.2016267237
Maso jíž ze začátku černé147.4.201610191
Udírna4415.3.201665996
Generátor kouře311.3.20162928
A až Z o uzení16026.2.2016287013
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016200918
Uzení kolen410.1.20165121
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20166697
Uzení ryb78.12.201520102
Izolace do plechové udírny 523.11.20157682
Dmácí uzený sýr3816.11.2015141312
Lovecký a Turistický salám2816.11.201558559
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201561388
Prenosna udirna?35.11.20154640
Cena domácích uzenin319.10.20153681
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20152841
Kyselost po uzení1030.9.201510226
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201510318
Uzení masa1731.3.201556371
První klobásky2029.3.201541136
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152575
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201520049
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156302
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201510924
Fuet138.1.201517250
Uzení - maso z mrazáku410.10.201420171
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201465501
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201446007
Uzený kapr2815.8.201477220
Dřevo na uzení65.5.201412299
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201470247
Špek1018.1.201422755
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201427724
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201326312
Uzení králíka614.6.201318614
Balkanský sýr46.5.20139822
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů