Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 2506
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jak uchovávat klobásy?3520.5.201651364
Gril na cele pulky228.4.2016777
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny1224.4.201612486
Nakládání a vakuování masa na uzení3518.4.201621760
Uzení domácích klobás13412.4.2016259993
Maso jíž ze začátku černé147.4.20169377
Udírna4415.3.201663420
Generátor kouře311.3.20162507
A až Z o uzení16026.2.2016279843
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016197188
Uzení kolen410.1.20164755
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20165800
Uzení ryb78.12.201519368
Izolace do plechové udírny 523.11.20157226
Dmácí uzený sýr3816.11.2015138189
Lovecký a Turistický salám2816.11.201557145
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201559971
Prenosna udirna?35.11.20154277
Cena domácích uzenin319.10.20153364
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20152592
Kyselost po uzení1030.9.20159674
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.20159862
Uzení masa1731.3.201555425
První klobásky2029.3.201540301
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152410
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201519566
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156047
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201510440
Fuet138.1.201516411
Uzení - maso z mrazáku410.10.201419784
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201463704
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201445281
Uzený kapr2815.8.201475235
Dřevo na uzení65.5.201411803
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201468233
Špek1018.1.201422100
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201426932
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201325653
Uzení králíka614.6.201318071
Balkanský sýr46.5.20139574
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů