Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 3948
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Nakládání a vakuování masa na uzení3923.9.201631232
Praglanda do masa nebo ne?337.9.201669036
Poličky do udírny126.8.2016285
Lovecký a Turistický salám2923.8.201662690
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny149.8.201616546
Jake drevo86.8.20162284
Uzení domácích klobás13530.7.2016285443
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201612433
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201659699
Gril na cele pulky228.4.20161770
Udírna4415.3.201672885
Generátor kouře311.3.20163949
A až Z o uzení16026.2.2016303898
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016210783
Uzení kolen410.1.20166078
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20169101
Uzení ryb78.12.201521898
Izolace do plechové udírny 523.11.20158765
Dmácí uzený sýr3816.11.2015149335
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201565674
Prenosna udirna?35.11.20155523
Cena domácích uzenin319.10.20154464
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153430
Kyselost po uzení1030.9.201511617
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201511404
Uzení masa1731.3.201559445
První klobásky2029.3.201543494
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152948
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201521502
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156958
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201512084
Fuet138.1.201519432
Uzení - maso z mrazáku410.10.201421231
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201469828
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201447820
Uzený kapr2815.8.201482683
Dřevo na uzení65.5.201413586
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201475493
Špek1018.1.201424581
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201430189
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů