Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 3298
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Nakládání a vakuování masa na uzení4127.7.201625922
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201610872
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny1324.7.201614331
Jake drevo623.7.2016933
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201655989
Gril na cele pulky228.4.20161306
Uzení domácích klobás13412.4.2016272835
Udírna4415.3.201668296
Generátor kouře311.3.20163299
A až Z o uzení16026.2.2016292940
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016204105
Uzení kolen410.1.20165422
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20167409
Uzení ryb78.12.201520615
Izolace do plechové udírny 523.11.20157989
Dmácí uzený sýr3816.11.2015144007
Lovecký a Turistický salám2816.11.201559669
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201562888
Prenosna udirna?35.11.20154975
Cena domácích uzenin319.10.20153930
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153036
Kyselost po uzení1030.9.201510640
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201510656
Uzení masa1731.3.201557225
První klobásky2029.3.201541840
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152682
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201520498
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156503
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201511273
Fuet138.1.201517892
Uzení - maso z mrazáku410.10.201420505
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201466854
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201446539
Uzený kapr2815.8.201478966
Dřevo na uzení65.5.201412650
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201471883
Špek1018.1.201423279
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201428412
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201326841
Uzení králíka614.6.201318969
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů