Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 6823
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
         

Generátor kouře


host - xxx.xxx.208.140 (?)
24.11.2016 15:44
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

DObrý den.

Marně hledám plánek na genertor kouře. Podařilo se Vám nějaký sehnat?

Měl bych také zájem. Napište prosím na

dalkar2008@centrum.cz

Děkuji

Připojit reakci
      

Generátor kouře


host - xxx.xxx.1.151 (?)
22.1.2017 12:09
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

dobrý den mám zájem o plánek na výrobu generátoru kouře do udírny předem moc děkuji kdo mě ho zašle na vtjracek@seznam.cz

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Generátor kouře522.1.20176824
Uzeni bucek6012.1.201711011
Závady při výrobě domácích uzenin?816.1.2017228137
Udírna dehtuje146.1.20171654
Uzení masa294.1.201771117
Fuet174.1.201724987
Uzení domácích klobás14631.12.2016322298
První klobásky5530.12.201653802
A až Z o uzení16630.12.2016336624
Kolik soli na lák na uzené?4622.12.201689393
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?2621.12.201636021
Ubytek vahy po vyuzeni klobas821.12.20161093
Nakládání a vakuování masa na uzení401.12.201645496
Dymbox825.11.20161922
Udírna4818.11.201684849
Domácí klobásy629.11.2016193381
Dmácí uzený sýr4023.10.2016166004
Jake drevo96.10.20165570
Praglanda do masa nebo ne?337.9.201679742
Poličky do udírny126.8.20161153
Lovecký a Turistický salám2923.8.201670438
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny149.8.201621006
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201616884
Jak uchovávat klobásy?3427.6.201670004
Gril na cele pulky228.4.20162663
Uzení kolen410.1.20167590
Jiný odstím ve středu masa 145.1.201612857
Uzení ryb78.12.201524472
Izolace do plechové udírny 523.11.201510684
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201571787
Prenosna udirna?35.11.20156736
Cena domácích uzenin319.10.20156147
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20154450
Kyselost po uzení1030.9.201514165
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201513693
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20153628
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201524241
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20158595
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201514169
Uzení - maso z mrazáku410.10.201423384
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2017
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů