Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 3265
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jake drevo623.7.2016857
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201655802
Gril na cele pulky228.4.20161266
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny1224.4.201614172
Nakládání a vakuování masa na uzení3518.4.201625391
Uzení domácích klobás13412.4.2016272148
Maso jíž ze začátku černé147.4.201610759
Udírna4415.3.201668024
Generátor kouře311.3.20163266
A až Z o uzení16026.2.2016292322
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016203653
Uzení kolen410.1.20165382
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20167309
Uzení ryb78.12.201520535
Izolace do plechové udírny 523.11.20157961
Dmácí uzený sýr3816.11.2015143693
Lovecký a Turistický salám2816.11.201559509
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201562712
Prenosna udirna?35.11.20154944
Cena domácích uzenin319.10.20153896
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153019
Kyselost po uzení1030.9.201510600
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201510618
Uzení masa1731.3.201557119
První klobásky2029.3.201541757
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152674
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201520453
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156483
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201511240
Fuet138.1.201517828
Uzení - maso z mrazáku410.10.201420469
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201466618
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201446482
Uzený kapr2815.8.201478750
Dřevo na uzení65.5.201412618
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201471699
Špek1018.1.201423211
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201428327
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201326785
Uzení králíka614.6.201318929
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů