Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 2947
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201654076
Gril na cele pulky228.4.20161056
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny1224.4.201613523
Nakládání a vakuování masa na uzení3518.4.201623877
Uzení domácích klobás13412.4.2016267363
Maso jíž ze začátku černé147.4.201610216
Udírna4415.3.201666089
Generátor kouře311.3.20162948
A až Z o uzení16026.2.2016287137
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016201022
Uzení kolen410.1.20165131
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20166717
Uzení ryb78.12.201520121
Izolace do plechové udírny 523.11.20157691
Dmácí uzený sýr3816.11.2015141403
Lovecký a Turistický salám2816.11.201558607
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201561452
Prenosna udirna?35.11.20154667
Cena domácích uzenin319.10.20153694
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20152847
Kyselost po uzení1030.9.201510233
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201510344
Uzení masa1731.3.201556399
První klobásky2029.3.201541162
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152582
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201520071
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156313
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201510935
Fuet138.1.201517300
Uzení - maso z mrazáku410.10.201420187
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201465551
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201446024
Uzený kapr2815.8.201477283
Dřevo na uzení65.5.201412307
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201470315
Špek1018.1.201422784
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201427755
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201326337
Uzení králíka614.6.201318623
Balkanský sýr46.5.20139825
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů