Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 3629
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Poličky do udírny026.8.201621
Lovecký a Turistický salám2923.8.201661061
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny149.8.201615605
Jake drevo86.8.20161750
Uzení domácích klobás13530.7.2016279622
Nakládání a vakuování masa na uzení3527.7.201628397
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201611667
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201657860
Gril na cele pulky228.4.20161550
Udírna4415.3.201670484
Generátor kouře311.3.20163630
A až Z o uzení16026.2.2016298516
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016207223
Uzení kolen410.1.20165763
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20168257
Uzení ryb78.12.201521284
Izolace do plechové udírny 523.11.20158386
Dmácí uzený sýr3816.11.2015146620
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201564303
Prenosna udirna?35.11.20155257
Cena domácích uzenin319.10.20154187
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153213
Kyselost po uzení1030.9.201511134
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201511019
Uzení masa1731.3.201558251
První klobásky2029.3.201542687
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152807
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201521010
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156717
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201511638
Fuet138.1.201518656
Uzení - maso z mrazáku410.10.201420859
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201468333
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201447189
Uzený kapr2815.8.201480817
Dřevo na uzení65.5.201413062
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201473715
Špek1018.1.201423871
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201429299
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201327470
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů