Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 3941
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Nakládání a vakuování masa na uzení3923.9.201631088
Praglanda do masa nebo ne?337.9.201668954
Poličky do udírny126.8.2016284
Lovecký a Turistický salám2923.8.201662640
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny149.8.201616522
Jake drevo86.8.20162269
Uzení domácích klobás13530.7.2016285232
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201612398
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201659659
Gril na cele pulky228.4.20161765
Udírna4415.3.201672800
Generátor kouře311.3.20163942
A až Z o uzení16026.2.2016303784
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016210709
Uzení kolen410.1.20166068
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20169059
Uzení ryb78.12.201521880
Izolace do plechové udírny 523.11.20158762
Dmácí uzený sýr3816.11.2015149266
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201565636
Prenosna udirna?35.11.20155515
Cena domácích uzenin319.10.20154456
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153427
Kyselost po uzení1030.9.201511599
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201511389
Uzení masa1731.3.201559400
První klobásky2029.3.201543460
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152943
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201521489
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156953
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201512064
Fuet138.1.201519416
Uzení - maso z mrazáku410.10.201421220
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201469797
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201447795
Uzený kapr2815.8.201482624
Dřevo na uzení65.5.201413577
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201475440
Špek1018.1.201424567
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201430150
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů