Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
21.1.2016 15:29, počet návštěv: 2482
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahoj nezkoušel někdo generátor kouře? děkuji

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Generátor kouře


host - xxx.xxx.72.149 (?)
24.1.2016 20:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já se zabývá trochu jinou konstrukcí, ale princip je v podstatě stejný. Důležité je, aby se štěpky nedestilovala, ale spalovala s dostatkem vzduchu. Uvedené řešení je běžné a na netu v mnoha podobách předvedeno, takže jiste bude fungovat dobře.

FO

Připojit reakci
      

Generátor kouře


Petr Jung (2) - xxx.xxx.186.254 (?)
25.1.2016 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pokud můžu poprosit o nějaký popis konstrukce nebo stručný plánek děkuji

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jak uchovávat klobásy?3520.5.201651152
Gril na cele pulky228.4.2016762
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny1224.4.201612433
Nakládání a vakuování masa na uzení3518.4.201621653
Uzení domácích klobás13412.4.2016259706
Maso jíž ze začátku černé147.4.20169313
Udírna4415.3.201663237
Generátor kouře311.3.20162483
A až Z o uzení16026.2.2016279424
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016196945
Uzení kolen410.1.20164732
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20165750
Uzení ryb78.12.201519337
Izolace do plechové udírny 523.11.20157211
Dmácí uzený sýr3816.11.2015138053
Lovecký a Turistický salám2816.11.201557091
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201559888
Prenosna udirna?35.11.20154263
Cena domácích uzenin319.10.20153338
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20152582
Kyselost po uzení1030.9.20159656
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.20159840
Uzení masa1731.3.201555378
První klobásky2029.3.201540263
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152403
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201519540
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156031
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201510423
Fuet138.1.201516373
Uzení - maso z mrazáku410.10.201419759
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201463537
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201445248
Uzený kapr2815.8.201475102
Dřevo na uzení65.5.201411776
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201468083
Špek1018.1.201422078
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201426860
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201325599
Uzení králíka614.6.201318045
Balkanský sýr46.5.20139556
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů