Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení

Nejnovější příspěvky:
Nakládání a vakuování masa na uzení, Dominik Škopík
Maso jíž ze začátku černé, Dominik Škopík
Nakládání a vakuování masa na uzení, host
Nakládání a vakuování masa na uzení, Dominik Škopík
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny, Dominik Škopík
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení, ponda
Uzení domácích klobás, host
Závady při výrobě domácích uzenin?, host
Domácí klobásy, host
Dmácí uzený sýr, mn.bl
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
Nebyly oplachoványPo oplachu (jiná várka)řezBarva klobásek
Další nové obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Nakládání a vakuování masa na uzení3824.7.201625644
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201610816
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny1324.7.201614274
Jake drevo623.7.2016895
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201655904
Gril na cele pulky228.4.20161288
Uzení domácích klobás13412.4.2016272502
Udírna4415.3.201668161
Generátor kouře311.3.20163283
A až Z o uzení16026.2.2016292669
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016203837
Uzení kolen410.1.20165405
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20167364
Uzení ryb78.12.201520570
Izolace do plechové udírny 523.11.20157978
Dmácí uzený sýr3816.11.2015143829
Lovecký a Turistický salám2816.11.201559594
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201562777
Prenosna udirna?35.11.20154958
Cena domácích uzenin319.10.20153910
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153026
Kyselost po uzení1030.9.201510623
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201510635
Uzení masa1731.3.201557189
První klobásky2029.3.201541799
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152677
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201520477
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156492
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201511254
Fuet138.1.201517858
Uzení - maso z mrazáku410.10.201420493
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201466774
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201446510
Uzený kapr2815.8.201478845
Dřevo na uzení65.5.201412643
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201471793
Špek1018.1.201423249
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201428380
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201326817
Uzení králíka614.6.201318950
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů