Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení

Nejnovější příspěvky:
Jak uchovávat klobásy? , Pavel Barbakan
Jak uchovávat klobásy?, host
Jak uchovávat klobásy?, host
Jak uchovávat klobásy?, host
Jak uchovávat klobásy?, Miloš Vysloužil
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení, ponda
Uzení domácích klobás, host
Závady při výrobě domácích uzenin?, host
Domácí klobásy, host
Dmácí uzený sýr, mn.bl
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
Nebyly oplachoványPo oplachu (jiná várka)řezBarva klobásek
Další nové obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jak uchovávat klobásy?3520.5.201651190
Gril na cele pulky228.4.2016767
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny1224.4.201612438
Nakládání a vakuování masa na uzení3518.4.201621678
Uzení domácích klobás13412.4.2016259763
Maso jíž ze začátku černé147.4.20169324
Udírna4415.3.201663257
Generátor kouře311.3.20162490
A až Z o uzení16026.2.2016279496
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016196972
Uzení kolen410.1.20164735
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20165759
Uzení ryb78.12.201519346
Izolace do plechové udírny 523.11.20157212
Dmácí uzený sýr3816.11.2015138070
Lovecký a Turistický salám2816.11.201557096
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201559896
Prenosna udirna?35.11.20154264
Cena domácích uzenin319.10.20153340
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20152584
Kyselost po uzení1030.9.20159657
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.20159840
Uzení masa1731.3.201555385
První klobásky2029.3.201540267
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152403
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201519543
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156033
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201510428
Fuet138.1.201516373
Uzení - maso z mrazáku410.10.201419762
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201463567
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201445250
Uzený kapr2815.8.201475117
Dřevo na uzení65.5.201411782
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201468094
Špek1018.1.201422081
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201426867
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?118.8.201325604
Uzení králíka614.6.201318055
Balkanský sýr46.5.20139557
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů