Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení

Nejnovější příspěvky:
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, host
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, Miloš Vysloužil
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, host
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, host
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, Miloš Vysloužil
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení, ponda
Uzení domácích klobás, host
Závady při výrobě domácích uzenin?, host
Domácí klobásy, host
Dmácí uzený sýr, mn.bl
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
A takto je po vyuzeníZavakuované masoUzené maso
Další nové obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?191.10.201628387
Uzení domácích klobás13629.9.2016286342
Nakládání a vakuování masa na uzení3923.9.201631606
Praglanda do masa nebo ne?337.9.201669303
Poličky do udírny126.8.2016300
Lovecký a Turistický salám2923.8.201662870
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny149.8.201616664
Jake drevo86.8.20162349
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201612505
Jak uchovávat klobásy?3627.6.201659898
Gril na cele pulky228.4.20161792
Udírna4415.3.201673129
Generátor kouře311.3.20163987
A až Z o uzení16026.2.2016304476
Závady při výrobě domácích uzenin?804.2.2016211149
Uzení kolen410.1.20166108
Jiný odstím ve středu masa 145.1.20169180
Uzení ryb78.12.201521968
Izolace do plechové udírny 523.11.20158804
Dmácí uzený sýr3816.11.2015149599
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201565814
Prenosna udirna?35.11.20155556
Cena domácích uzenin319.10.20154506
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20153450
Kyselost po uzení1030.9.201511669
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201511455
Uzení masa1731.3.201559599
První klobásky2029.3.201543599
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20152960
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201521553
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.20156984
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201512137
Fuet138.1.201519516
Uzení - maso z mrazáku410.10.201421269
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201469987
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201447898
Uzený kapr2815.8.201482919
Dřevo na uzení65.5.201413631
Kolik soli na lák na uzené?4216.4.201475701
Špek1018.1.201424675
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2016
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů